Hopp til hovedinnholdet

Nordvest Fiber leverer Altibox

På jakt etter lynrask og stabil fiber- og TV-tjenester? Nordvest Fiber leverer tjenester fra Altibox til både private og bedrifter.

16. mai 2019
web_nordvest

Nordvest Fiber leverer Altibox

På jakt etter lynrask og stabil fiber- og TV-tjenester? Nordvest Fiber leverer tjenester fra Altibox til både private og bedrifter.

Vi vet hvor viktig det er å tilby fremtidsrettede produkter og tjenester som får både hverdagen hjemme og arbeidshverdagen til å gå sømløst. 

Derfor bygger Nordvest Fiber kontinuerlig ut fibernettet i Ålesundregionen og leverer fiber- og TV-tjenester fra Altibox til både private og bedrifter.

 

Fiber- og TV-tjenester til private
Med fiber fra Altibox får du opptil 1000 Mbps i både opplasting og nedlasting. Dette tilsvarer 40 samtidige avspillinger på 50 tommers skjermer med ultra HD-kvalitet. Det betyr, med andre ord, at det er mer enn nok kapasitet til alle familiemedlemmene, uansett hvor mange mobiler, nettbrett og datamaskiner det finnes under deres tak.

Hverdagen blir enklere når far kan se fotballkampen samtidig som ungdommene gamer og minstemann spiller på iPaden. 

Er det rart vi har de mest fornøyde TV- og internettkundene for 12. året på rad?

SJEKK SELV: Her kan du se om du kan få fiber og TV fra Altibox der du bor!

 

Fiberbredbånd for bedrifter

Med fiberbredbånd fra Altibox Bedrift får du den samme lynraske hastigheten som leveres til private hjem. Med overlegen kapasitet og unik stabilitet slipper du å bruke dyrebar tid på kontoret til å irritere deg over internett som ikke fungerer som den skal. 

Nordvest Fiber tilbyr også en rekke tilleggstjenester som ethernet, IP VPN og beskyttelse mot dataangrep, for å nevne noen. 

Du kan også få skreddersydde kanalpakker for din bedrift, dersom dere for eksempel ønsker tv i resepsjonen, i kantinen, i et kontorlandskap eller på venteværelset.


Her kan du lese mer om våre
bedriftstjenester.

 

Fremtidsrettet fiber

Med våre produkter og tjenester får du ikke bare det du trenger av fiber- og TV-tjenester her og nå, men du legger også til rette for fremtiden. 

Utviklingen går i en rasende fart, og vi forventer store endringer i årene som kommer. Med fiber og TV-tjenester fra Nordvest Fiber og Altibox får du en fiberkabel som går direkte inn til huset ditt. Denne leverer så og si uendelig med kapasitet, og begrenses bare av ruteren du har hjemme. Etter hvert som utviklingen går videre, vil du dermed kunne oppgradere kapasiteten uten å grave ned ny kabel. 

Med Nordvest Fiber og Altibox slipper du også å dele på kapasiteten med naboene. Det vil si at ingen kan forstyrre linjen og gjøre at hastigheten eller stabiliteten reduseres. 


Fakta om Nordvest Fiber: 

  • Etablert i 2019 etter at StayOn AS skiftet navn. 
  • Har vært en viktig aktør som leverandør av bredbåndstjenester i Møre og Romsdal siden 90-tallet, hvor virksomheten startet i Mimer AS. 
  • x ansatte og holder til i Postveien 13 i Breivika i Ålesund. 
  • Er eid av NTE og Lyse med lik eierandel.