Hopp til hovedinnholdet

Nordvest Fiber har flyttet til nye lokaler

På grunn av formidabel utvikling har vi fått med oss dyktige medarbeidere og flyttet til nye lokaler i Breivika, nærmere bestemt Postvegen 13 Næringsforum. Vi ser frem til å ta imot kunder og samarbeidspartnere til gode møter i moderne og hyggelige omgivelser.

23. november 2020
Nordvestfiber-Postvegen13-01

Nordvest Fiber har flyttet til nye lokaler

Vi har hatt en formidabel utvikling det siste halvannet året, så nå var tiden moden for å flytte på oss. Vi har fått med oss flere dyktige medarbeidere, og har vokst oss ut av lokalene i Lerstadvegen 508.

Vi har hatt en formidabel utvikling det siste halvannet året, så nå var De nye lokalene ligger i Breivika, kun noen hundre meter nedenfor de gamle lokalene vi flytter ut fra, nærmere bestemt Postvegen 13 Næringsforum.

Ny besøk- og leveringsadresse er Postvegen 13, 6018 Ålesund. Telefonnummer, åpningstider, postadresse og alt annet er som før.

Vi har lokaler i samme bygg som blant annet Polaris Trykk, Mekonomen og Låsservice. Vi ser frem til å ta imot kunder og samarbeidspartnere til gode møter i moderne og hyggelige omgivelser.

Vil du ha Altibox?

Få full frihet og magisk underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler – kombinert med superraskt og stabilt nett.

Sjekk om du kan få >