Hopp til hovedinnholdet

Drømmetreffet 2020: - Det var helt WOW!

Da Lukas (10) endelig fikk møte Aalesund-helten Niklas Castro, var han ikke treg med å gi forbildet noen gode råd. Det ble tatt godt imot - i Drømmetreffet fra Altibox.

14. desember 2020
web_drommetreff

Drømmetreffet 2020: – Det var helt «WOW!»

Da Lukas (10) endelig fikk møte Aalesund-helten Niklas Castro, var han ikke treg med å gi forbildet noen gode råd. Det ble tatt godt imot - i Drømmetreffet fra Altibox.

– Det var helt «Wow!», sier Lukas Migliaro Sverd Dragsund.

10-åringens absolutte favoritt på Aalesund er Niklas Castro, spesielt etter den gode sesongen angriperen hadde da de oransje sikret opprykk i fjor.

Nylig ble Lukas og fire andre unge fotballfans invitert av Altibox til Color Line Stadion for å få gratisbillett til kamp - som en av de heldige som får se årets eliteserien live i en litt uvanlig sesong.

Så, plutselig, sto Castro der bak ham.

Castro likte rådene

– Jeg visste at det skulle være noen andre barn der og sånn, men jeg ante ikke at spillerne skulle komme. Det er nok den overraskelsen jeg kommer til å huske best, forteller Lukas.

– Jeg liker at han dribler mye, også scorer han mye. Forrige sesong var han veldig god - kanskje han burde tenke litt på hva han gjorde da, og ta det med i Eliteserien, var 10-åringens råd til Niklas Castro - som overhørte alt fra bakgrunnen og likte det han hørte.

– Jeg er faktisk veldig enig i det du sier, fortalte spissen da han endelig viste seg.

For Aalesund har jo ikke hatt noen supersesong hittil i Eliteserien, og det ser vel strengt tatt ut til at det går mot et ganske sikkert nedrykk.

– Har fortjent bedre!

– De har fortjent bedre, de har hatt flere skudd på mål enn de har fått mål på, sier Lukas.

– Men kanskje blir det gøy å se dem vinne mer neste år igjen, sier han.

I år blir Lukas og de andre gullbillettvinnerne blant de få som faktisk får oppleve å se favorittlaget sitt live på stadion, i en sesong der det ikke har vært mulig så langt.

Møtet på Color Line Stadion ble den perfekte oppladningen også for kompisene Marius Giske Heitmann og Nicolai Nordstrand Walderhaug, og Harald Aarøe med vennen Anders Austlid.

De fem guttene fikk spille FIFA med Niklas Castro og Parfait Bizoza, før det ble pizza og utmarsj på gresset - akkurat som A-laget gjør det på kampdag.

Litt skuddøvelser og treningstips fikk de også med seg.

– Det morsomste var nok da Niklas Castro kom med gullbilletten, men hele dagen var kjempegøy. Og jeg gleder meg veldig til å gå på kamp, sier Lukas.

Vinn billetter til din favorittklubb

I fjor var det blant andre Mikkel på syv år og Daniel på ti som fikk muligheten til å møte sine fotballhelter, og det var opplevelser som satte spor.

Daniel ble overrasket av Rosenborgs Pål André Helland, og fikk oppleve både FIFA-spilling hjemme i kjellerstua, før han så RBK-kamp mot Brann i Bergen.

I år er det selvsagt litt annerledes enn i fjor, ettersom alle smittevernhensyn tas på alvor.

Men: I en periode der det i seg selv oppleves som langt unna for mange, gir Altibox nå bort Eliteseriebilletter slik at du endelig kan sitte på tribunen og heie på laget ditt igjen!

Dersom du, som blant andre Ingrid i Bodø og Sofie i Bergen, vil vinne kampbilletter og omvisning på stadion til favorittlaget ditt, må du finne frem mobilen din og filme deg selv, eller få noen til å filme deg.

Fortell oss hvem du er, hvorfor du heier på laget ditt, hvem som er dine favorittspillere, og hvorfor akkurat de er så spesielle? Kan du også synge en supportersang? Hvis du vil ha med en venn, spill inn videoen sammen!

I år leter Drømmetreffet først og fremst etter personer mellom 8 og 16 år. Last opp videoen på Drømmetreffet.no så kanskje du blir den heldige vinneren av kampbilletter!