Hopp til hovedinnholdet

Du kan enkelt samle dine favorittkanaler i kanalrekkefølgen som passer deg og dine aller best!

Kanalrekkefølge: En enkel how-to-guide

Du kan enkelt samle dine favorittkanaler i kanalrekkefølgen som passer deg og dine aller best! Alt du lurer på om dette finner du her.

26. mai 2021
kanalrekkefølge

Kanalrekkefølge: En enkel how-to-guide

Ønsker du å samle alle kanalene i rekkefølge på fjernkontrollen? Her får du guide til hvordan du kan skreddersy din perfekte kanalrekkefølge med fjernkontrollen.

Det er ganske enkelt! Altibox-knappen på fjernkontrollen tar deg til hovedmenyen. Bruk piltastene på sølvhjulet under til å navigere i meny-linjen, til du kommer til 'innstillinger'. Klikk så 'OK'. Velg menyvalg 'kanaler', og videre 'sorter tv-kanaler'.

Altså:

Hovedmeny > Innstillinger > Kanaler > Sorter tv-kanaler.

Da er du på rett sted! Klikk 'OK' når du står på en kanal du vil flytte på. Bruk piltastene på sølvhjulet for å flytte kanalen til ønsket plassering. Klikk 'OK' igjen når du har funnet riktig plass. Den nye kanalsorteringen lagres da automatisk.

Mer hjelp til Altibox-tjenestene

Har du flere spørsmål om fjernkontrollen, eller om helt andre ting angående internett og TV fra Altibox?

Forhåpentligvis finner du svar på det du lurer på i vår samling med svar på ofte og sjeldne spurte spørsmål. Du er også velkommen til å kontakte oss via chatten som du finner nede til høyre, eller via telefon 71705770.