Hopp til hovedinnholdet

Google Nest Wifi: Slik får du best trådløst wifi hjemme

Ønsker du stabil wifi i alle rom i huset? Da bør du sjekke ut Google Nest Wifi.

10. november 2021
Bedre wifi hjemme

Google Nest Wifi: Slik får du best trådløst wifi hjemme

Ønsker du stabil wifi i alle rom i huset? Da bør du sjekke ut Google Nest Wifi.

Google Nest Wifi gir hjemmet ditt wifi på en helt ny og mye mer brukervennlig måte. Med dette systemet slipper du å ha flere nettverk innenfor husets fire vegger. Det vil for eksempel si at du kan begynne en videosamtale på loftstua, og fortsette samtalen ned alle trappene til kjelleren, uten at det blir brutt. 

Slik fungerer Google Nest Wifi

Google Nest Wifi består av én (eller flere) enheter som plasseres rundt om i huset. Systemet oppretter et såkalt mesh-nettverk som sikrer deg sterkere og mer stabil wifi-dekning i alle deler av boligen din. 

Til forskjell fra tradisjonell ruter og extender, hvor extenderen oppretter nye nettverk i de delene av huset hvor den er plassert, vil Google Nest Wifi utvide rekkevidden til nettverket ditt. 

Med Google Nest Wifi i hus vil du med andre ord bare ha ett nettverk å forholde deg til. Da slipper du at telefonen eller nettbrettet må koble seg til et annet nettverk om du for eksempel flytter deg fra en etasje til en annen. Slik vil du oppleve sømløse overganger i hele boligen.

Les også: I tillegg til Google Nest Wifi er det et annet enkelt tips vi anbefaler for å få raskere nett hjemme 

Slik setter du opp Google Nest Wifi

Google Nest Wifi sitt mesh-nettverk er designet for å være enkelt å ta i bruk. Du bruker Google Home-appen for å opprette et nettverk, og kommer deg på nett med en enkel installasjon

Ruteren oppdaterer seg automatisk. På denne måten har du alltid de nyeste funksjonene og et beskyttet nettverk.

Vil du komme i gang? Her kan du bestille Google Nest Wifi til ditt hjem.