Hopp til hovedinnholdet

Slik kan du se Altibox i utlandet

Skal du på ferie til utlandet og ønsker å ta med deg favorittseriene dine? Så enkelt er det å se TV og strømmetjenester i utlandet med Altibox.

22. juni 2022
Se_Altibox_i_utlandet

Slik kan du se Altibox i utlandet

Skal du på ferie til utlandet og ønsker å ta med deg favorittseriene dine? Så enkelt er det å se TV og strømmetjenester i utlandet med Altibox.

Altibox gir deg frihet til å se det du vil, når du vil og hvor du vil. Enten ferien går til hytta en øy i Middelhavet eller hytta på Tjøme, eller om reiseveien blir vel lang for de minste i familien, så er det godt å ha tilgang til alle dine favorittserier og -filmer. 

Få tilgang til Altibox i utlandet

For å kunne ta med deg Altibox på ferie trenger du Altibox-appen. 

Slik gjør du det: 

  1. Last ned Altibox-appen fra AppStore eller Google Play.
  2. Åpne appen.
  3. Er du tilkoblet hjemmenettet ditt blir du automatisk innlogget. Er du ikke koblet på hjemmenettet må du logge inn med brukernavn og passord (så sørg for å lete frem dette før du legger ut på tur).

Appen kan brukes på nettbrett, smarttelefon og Apple TV 4/4k så lenge du oppholder deg innenfor EU. 

Hva kan du se på Altibox i utlandet?

Ved å bruke Altibox-appen får du tilgang til både direkte-TV, programarkivet og strømmetjenester, samt leie- og kjøpefilmer, så lenge man er innenfor EU.

Når man er på ferie er det fint å ikke være styrt av klokka. Da er det ekstra greit å kunne gjøre opptak og se programmet senere, eller sett programmet på pause for å ikke gå glipp av en fantastisk solnedgang eller andre gode ferieminner. 

Her finner du fullstendig oversikt over hvilke kanaler og strømmetjenester som er tilgjengelig for Altibox-kunder utenfor hjemmenettet

Last ned innhold med Altibox

Er du redd for å svi av store mengder data i ferien? Det trenger du ikke være! Du kan selvsagt laste ned favorittinnholdet ditt før du reiser på ferie. På denne måten kan du se serier og filmer uten å ha tilgang til nett, for eksempel i flymodus.

Se Altibox via Airplay eller Chromecast

Det kan være veldig avslappende å slenge seg på sofaen når solen går ned, etter en lang dag på stranden eller som turist i ny by. Da melder ofte behovet for en god film eller serie seg. Men er man flere som skal se på sammen, kan det fort bli litt knotete å samles rundt et nettbrett eller en mobilskjerm. 

Med Altibox-appen kan du sende innholdet via AirPlay til Apple TV eller caste det til Google Chromecast-enheter. (Vi kan ikke garantere at casting vil fungere til tv-er og andre enheter som har innebygget Chromecast-mottaker.)

Oppsummering: Slik gjør du Altibox ferieklar 

  • Last ned Altibox-appen før du reiser, for å ha tilgang til Altibox på ferie.
  • Husk å laste ned det innholdet du ønsker å se underveis på reisen før du drar. Det sparer deg for bruk av data som kan være kostbart i utlandet
  • Om flere skal se sammen med deg kan det være lurt å ha med Apple TV eller Chromecast-enhet på ferie, slik underholdningen kan sees sammen på TV-en. .

Ro ned etter en lang dag i solen med alles favorittunderholdning på Altibox. Getty Images / Altibox