Hopp til hovedinnholdet

Full wifi-dekning med Altibox Wifi Overalt

Oppnå optimal wifi-dekning i hele hjemmet med Altibox Wifi Overalt. Rask, stabil forbindelse og enkel installasjon.

3. juni 2024

Optimal wifi-dekning med Altibox Wifi Overalt

Sliter du med wifi-dekning i enkelte deler av huset? Med Altibox Wifi Overalt får du en pålitelig og rask wifi-forbindelse i hele hjemmet, uansett hvor du befinner deg. Vegger, avstander og andre hindringer kan svekke signalet, men vår nye tjeneste, Altibox Wifi Overalt løser dette problemet effektivt.

Stabil wifi-dekning uansett hvor du er i hjemmet

Altibox Wifi Overalt sikrer at du får jevn og pålitelig dekning i alle rom, fra kjeller til loft. Denne løsningen er perfekt for å eliminere dødsoner i hjemmet, enten det er i kjellerstuen, garasjen eller andre utfordrende områder.

Med stadig flere enheter som krever tilkobling til nettet, inkludert smart hvitevarer, er det viktig med en robust wifi-løsning. Altibox Wifi Overalt sørger for at alle dine enheter får en stabil og rask forbindelse, uansett boligens størrelse.

Bestill Altibox Wifi Overalt
  • Stabil wifi-dekning i hele hjemmet
  • Wifi-punkt med Wifi 6-teknologi
  • Enkel installasjon
  • Fornøydhetsgaranti i 60 dager

Har du ikke Altibox? Sjekk om du kan få fiber, tv og strømmetjenester fra oss her.

 

Altibox Wifi Overalt: Enkelt og fleksibelt wifi-system

Når du velger å leie wifi-tjenesten Altibox Wifi Overalt fra oss, slipper du å investere i dyrt og ofte raskt utdatert utstyr. Vi tar ansvar for at din trådløse dekning fungerer optimalt. Tjenesten oppdateres kontinuerlig for å sikre at du alltid har den nyeste teknologien og den beste sikkerheten.

I 2024 vil vi også introdusere nye funksjoner som app-styring og smarte løsninger for ytterligere å forbedre wifi-opplevelsen.

Tilpasset dine behov uten bindingstid

Med Altibox Wifi Overalt kan du enkelt tilpasse antall wifi-punkter etter ditt behov. Skal du bygge ut huset med en utestue eller garasje? Ingen problem, du kan enkelt legge til flere wifi-punkter for å sikre dekning. Tjenesten har ingen bindingstid, og vi tilbyr 60 dagers tilfredshetsgaranti.

Oppsettet er svært enkelt – du trenger bare å plugge i to kabler og skru på wifi-punktet. Vårt kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg hvis du skulle trenge det.

Hvordan få best mulig wifi-dekning

Mange plasserer wifi-utstyret i tekniske skap eller sikringsskap, noe som ofte fører til dårlig dekning og hastighet. Med Altibox Wifi Overalt plasseres wifi-punktene strategisk rundt i huset for å gi best mulig dekning. Dette gjør det mulig å strømme filmer, spille online spill og utføre andre nettaktiviteter uten avbrudd, selv i de delene av huset hvor dekningen tidligere var dårlig. Flere familiemedlemmer kan nå bruke nettet samtidig uten problemer, takket være økt kapasitet.

Hvor mange wifi-punkter trenger du? For boliger mellom 80-170 kvm anbefaler vi ett punkt. For større boliger over 170 kvm anbefaler vi to punkter. Du kan når som helst bestille og legge til flere wifi-punkter hvis behovet oppstår.