Siste nytt

Siste nytt fra Nordvest Fiber

Nyhet! Viaplay har kommet til Altibox

June 17, 2021

Strålende nyhet til deg som elsker nye filmer og gode serier: Viaplay Film & Serier er nå tilgjengelig som strømmetjeneste hos Altibox!

Les mer
kanalrekkefølge

Kanalrekkefølge: En enkel how-to-guide

May 26, 2021

Du kan enkelt samle dine favorittkanaler i kanalrekkefølgen som passer deg og dine aller best! Alt du lurer på om dette finner du her.

Les mer

Drømmetreffet 2020: – Det var helt WOW!

December 14, 2020

Da Lukas (10) endelig fikk møte Aalesund-helten Niklas Castro, var han ikke treg med å gi forbildet noen gode råd. Det ble tatt godt imot – i Drømmetreffet fra Altibox.

Les mer

Nordvest Fiber har flyttet til nye lokaler

November 23, 2020

På grunn av formidabel utvikling har vi fått med oss dyktige medarbeidere og flyttet til nye lokaler i Breivika, nærmere bestemt Postvegen 13 Næringsforum. Vi ser frem til å ta imot kunder og samarbeidspartnere til gode møter i moderne og hyggelige omgivelser.

Les mer

Herman Dahl: – Dette er mine beste filmtips!

November 18, 2020

Vi utfordret YouTube-profilen Herman Dahl til å pløye gjennom underholdningsuniverset vårt og dele sine beste tips. Det ble en fin miks av gøyal animasjon, tidløse klassikere og prisbelønte filmer. Sjekk Hermans favoritter:

Les mer

Få maks utav hjemmenettet

November 18, 2020

Nå er mange av oss tilbake på hjemmekontoret – og igjen er det viktig at nettet fungerer optimalt. Her er våre beste tips for å utnytte hastigheten på bredbåndet ditt.

Les mer

Mest fornøyde kunder i 11 år 🎉

November 6, 2020

For 11. år på rad har Altibox-partnerskapet de mest fornøyde bredbåndskundene. Og i år teller vi ti år med de mest fornøyde tv-kundene også. Da er det bare én ting å si: Tusen takk for tilliten!

Les mer

Altibox gjør barne-tv trygt igjen

June 21, 2019

Nå blir det enklere å finne barnas favoritter i tv-menyen. Altibox Barn samler alt barneinnhold på ett sted – så kan klikktommelen få slappe av.

Les mer

Altibox har Norges mest fornøyde tv- og bredbåndkunder

May 21, 2019

Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at både innen tv og bredbånd er Altibox selskapet som er best likt av sine kunder.

Les mer

Nordvest Fiber skal levere Altibox

May 16, 2019

Energi- og teleselskapene Lyse og NTE går sammen om ny satsing for å tilby framtidsrettet fiberutbygging i Møre og Romsdal. Selskapene vil tilby Altibox-tjenester gjennom det lokale selskapet StayOn, som etter planen vil skifte navn til Nordvest Fiber.

Les mer