Siste nytt

Siste nytt fra Nordvest Fiber

Flytting og Altibox: Slik gjør du det

March 24, 2022

Det er mye å huske på når du skal flytte til et nytt hjem. For å få en så sømløs overgang fra en bolig til den neste, er det lurt å snakke med din Altibox-leverandør i god tid før flyttingen skjer.

Les mer

Google Nest Wifi: Slik får du best trådløst wifi hjemme

November 10, 2021

Ønsker du stabil wifi i alle rom i huset? Da bør du sjekke ut Google Nest Wifi.

Les mer

2 enkle tips til raskere nett hjemme

November 10, 2021

Irriterer du deg over tregt internett? Her får du to enkle råd som ikke bare gir deg raskere nett hjemme, men også er enkle å ta i bruk!

Les mer

Mest fornøyde kunder for 12. året på rad

October 26, 2021

I pandemiåret har vi stilt høyere krav til tv og internett enn noen gang før. Det uavhengige analysebyrået EPSI har undersøkt hvilke leverandører som hadde de mest fornøyde kundene i 2021.

Les mer

Netflix er her!

October 21, 2021

Vi forstår at Netflix står på ønskelista til mange av dere. Nå innfrir vi ønsket, og det med en helt ny vri i norsk sammenheng.

Les mer

NYHET! Kjøp Xbox All Access med rentefri avbetaling – og få unik mulighet!

October 20, 2021

Rydd kalenderen! Nå får du nemlig kjøpe Xbox Series S-konsollen med Game Pass Ultimate, som gir tilgang på hundrevis av kvalitetsspill på nett. Og i tillegg får du med Altibox-nett en helt unik mulighet til å doble hastigheten på nettet ditt – uten ekstra kostnad!

Les mer

Nyhet! Viaplay har kommet til Altibox

June 17, 2021

Strålende nyhet til deg som elsker nye filmer og gode serier: Viaplay Film & Serier er nå tilgjengelig som strømmetjeneste hos Altibox!

Les mer
kanalrekkefølge

Kanalrekkefølge: En enkel how-to-guide

May 26, 2021

Du kan enkelt samle dine favorittkanaler i kanalrekkefølgen som passer deg og dine aller best! Alt du lurer på om dette finner du her.

Les mer

Drømmetreffet 2020: – Det var helt WOW!

December 14, 2020

Da Lukas (10) endelig fikk møte Aalesund-helten Niklas Castro, var han ikke treg med å gi forbildet noen gode råd. Det ble tatt godt imot – i Drømmetreffet fra Altibox.

Les mer

Nordvest Fiber har flyttet til nye lokaler

November 23, 2020

På grunn av formidabel utvikling har vi fått med oss dyktige medarbeidere og flyttet til nye lokaler i Breivika, nærmere bestemt Postvegen 13 Næringsforum. Vi ser frem til å ta imot kunder og samarbeidspartnere til gode møter i moderne og hyggelige omgivelser.

Les mer

Herman Dahl: – Dette er mine beste filmtips!

November 18, 2020

Vi utfordret YouTube-profilen Herman Dahl til å pløye gjennom underholdningsuniverset vårt og dele sine beste tips. Det ble en fin miks av gøyal animasjon, tidløse klassikere og prisbelønte filmer. Sjekk Hermans favoritter:

Les mer

Få maks utav hjemmenettet

November 18, 2020

Nå er mange av oss tilbake på hjemmekontoret – og igjen er det viktig at nettet fungerer optimalt. Her er våre beste tips for å utnytte hastigheten på bredbåndet ditt.

Les mer