Sponsorsøknad

Nordvest Fiber sponser – send søknad

På nett med lokalsamfunnet - Nordvest Fiber sponser

Nordvest Fiber er opptatt av å utvikle et mangfoldig lokalsamfunn. Derfor ønsker vi å støtte små og store helter, i lokal idrett, klubber og foreninger, kultur og andre gode formål.

Vi kan inngå langsiktige samarbeidsavtaler, eller støtte i form av et engangsbeløp- eller opplevelse. Tiltak som er relatert til internett- og tv, f.eks. gaming, lan, koding, offentlig streaming/visning av arrangementer og filmer, oppfordres særlig til å søke. Nordvest Fiber setter formålet først, og vet at hver krone teller for å holde liv i bygd og by. Om vi velger å sponse tiltaket er du derfor fri til å også motta sponsormidler fra våre konkurrenter. Vi sponser ikke religiøse eller politiske tiltak.

Fordi det er viktig for Nordvest Fiber å vise vårt engasjement og gjøre våre tjenester kjent i vårt lokalmiljø, stiller vi krav til motytelse i form av logo plassert i avtalte kanaler. Søker bes komme med forslag til plasseringer i søknaden.

Enkeltaktiviteter og små prosjekt støttes med inntil 10 000 kroner.

Vi gjennomgår søknader fire ganger i året. Neste søknadsfrist er 1.10.2023. 

 

Vi kan ikke støtte alle, men oppfordrer til å søke. Om du får avslag nå, er du velkommen til å søke igjen senere.

Noen av de prosjektene Nordvest Fiber sponser eller har sponset:
Sponsorsøknad
Drømmetreffet

Som Altibox-partner sponser Nordvest Fiber Eliteserien. Vi har gjennom året ulike aktiviteter i forbindelse med Aafk-kampene, for eksempel utlodding av kamp-billetter, og deltakelse på FanZone der vi stiller med vår populære fotballdart. 

Gjennom Drømmetreffet fikk Lukas og fire andre gutter spille FIFA med Ålesund-heltene Niklas Castro og Parfait Bizoza, før det ble pizza og utmarsj på gresset - akkurat som A-laget gjør det på kampdag. Litt skuddøvelser og treningstips fikk de også med seg. 

Sponsorsøknad
Krisesenter for Sunnmøre

Da Nordvest Fiber vant pris for beste Altibox-partner andre kvartal i 2020, og fikk en premie på 10 000, ønsket vi å gi gaven videre til et verdig formål. Etter en avstemming blant alle ansatte falt valget på Krisesenter for Sunnmøre

Sponsorsøknad
VinylSkål - ungt entreprenørskap

I forbindelse med fylkesmesterskapet i Ungt Entreprenørskap, sponset vi ungdomsbedriften VinylSkål. VinylSkål smelter om vinylskiver til flotte skåler. Nordvest Fiber heier på unge entreprenører. 

Sponsorsøknad
Team Spjelkavika

Formålet til Team Spjelkavika er å gjøre Spjelkavika til en mer attraktiv plass å bo, besøke og drive næring i. Nordvest Fiber er glade for å være med som sponsor for de flotte arrangementene de holder i lokalmiljøet, og den fantastiske lysparken som skaper glede til alle som går rundt Lillevannet i desember.

Sponsorsøknad
Flisnes & Hatlehol Nærmiljøpark

Ved Flisnes skole skal det bygges et nærmiljøanlegg med aktivitetstilbud for barn og unge. En flott bydel fortjener et flott nærmiljøanlegg, derfor sponser vi Flisnes og Hatlehol nærmiljøpark