Hopp til hovedinnholdet

Best i test igjen! Altibox har de mest fornøyde bredbåndskundene.

Altibox har høyest kundetilfredshet blant norske bredbåndsleverandører i privatmarkedet i følge EPSI Rating Norge.

23. oktober 2023
Paa-nett-partnerne-Epsi-851x315

Nok en gang har Altibox de mest fornøyde bredbåndskundene

Den 23. oktober presenterte det uavhengige analysebyrået EPSI Rating Norge resultatene fra deres kundetilfredshetsundersøkelse innenfor bredbånd- og TV-bransjen. Altibox har høyest kundetilfredshet blant norske bredbåndsleverandører i privatmarkedet. Altibox-partnerskapet har nå toppet listen over de mest fornøyde bredbåndskundene i hele 12 av de siste 13 årene.

Meget god kundeservice

Fredrik Høst, Daglig Leder i EPSI Rating uttaler at Altibox er i følge kundene en pålitelig og robust bredbåndleverandør som leverer en stabil og rask internettaksess. I tillegg vurderes kundeservicen som meget god, og dette gjør at Altibox i sum leverer den beste bredbåndsopplevelsen i årets måling.

Nordvest Fiber er basert i Ålesund, og ble i 2019 en stolt partner av Altibox i Møre og Romsdal. Vi leverer per i dag fiber og TV-tjenester til Ålesund, Sula og Giske kommune. På landsbasis har Altibox over 800.000 abonnenter og mer enn 1,7 millioner mennesker bruker tjenestene.

Les også: Mest fornøyde kunder 12. året på rad

Vil gjøre kundene enda mer fornøyde

- Vi er glade og takknemlige for tilbakemeldingene. Samtidig ser vi at kundene forventer stadig mer av oss og vi vil gå gjennom undersøkelsen for å se hva vi kan gjøre for å gjøre kundene enda mer fornøyde, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

EPSI, kundetilfredshet bredbånd privatmarkedet 2023:

  1. Altibox: 66.5
  2. Øvrige: 66,1
  3. Telenor: 65,9
  4. Bransjesnitt: 64,4
  5. Telia: 59,12

Les også: Nordvest Fiber og Altibox ble et naturlig valg for oss

Vil du på nett med Altibox?

Få full frihet og magisk underholdning med strømmetjenester, film og valgfrie kanaler – kombinert med superraskt og stabilt nett.

Sjekk om du kan få >