Hopp til hovedinnholdet

- Nordvest Fiber og Altibox ble et naturlig valg for oss

Med lynrask fiber og TV fra Altibox, har den største utfordringen til Sula Vekst nå blitt å ikke ta for lange lunsjpauser.

23. desember 2022
Øyvind Vebenstad - Sula Bedriftsteneste 01

- Nordvest Fiber og Altibox ble et naturlig valg for oss

Med lynrask fiber og TV fra Altibox, har den største utfordringen til Sula Vekst nå blitt å ikke ta for lange lunsjpauser.

Sula Vekst, som holder til i Langevåg utenfor Ålesund, tilbyr tilrettelagt arbeid og utviklingsmuligheter for personer med ulike utfordringer. Hver dag jobber Sulaheltane, som de kalles, flittig med et bredt spekter av arbeidsområder innen vaskeri, sying, vedproduksjon, gartnerivirksomhet og maritimt sikkerhetsutstyr. 

- Vi er leverandører av viktige samfunnsoppdrag, og jeg er mektig stolt av våre ansatte og jobben de utfører. Her er vi opptatte av å utvikle mennesket, få de til å føle mestring og til å realisere drømmen om å ha en jobb og gå til, fordi det betyr så mye, forteller daglig leder, Øyvind Vebenstad.

Sula Vekst het inntil høsten 2022 Sula Bedriftsteneste, som ble stiftet i 1993. Nå fremstår de med ny grafisk profil og ny nettside. De opplever gode resultater og vekst på alle områder og har et godt samarbeid med kommunen og lokalt næringsliv. 

- De benytter oss til ulike oppdrag og er med på å sikre en god sirkulær og bærekraftig samfunnsøkonomi, forteller Vebenstad.

 

Sula Vekst selger redningsbøyler (Sulabøylen) verden over, og her viser Øyvind Vebenstad frem den nye redningskroken, som nylig er utviklet.[/caption]

 

Oppgradering av bredbånd og TV-tjenester

For en stund tilbake mente Vebenstad at tiden var inne for å gå gjennom alle avtaler virksomheten hadde for ulike tjenester på arbeidsplassen, slik som strøm, telefoni og internett. 

- Jeg sammenlignet produkter, tjenester og priser hos flere tilbydere og tok kontakt med Nordvest Fiber for å høre hva de kunne tilby av fiberbredbånd og TV-tjenester. Vi landet på Nordvest Fiber og Altibox, og er veldig godt fornøyd med valget. Vi har nå et stabilt og godt nett tilpasset vårt bruk, og i tillegg må jeg si at vi har opplevd god kundevennlighet og kundeservice fra Nordvest Fiber, sier Vebenstad.

Les også: Altibox Bedrift har Norges mest fornøyde bredbåndskunder

Men det er ikke bare egenskapene raskt fiberbredbånd og gode produkter Vebenstad fremhever når det gjelder valg av TV- og bredbåndsleverandør.

- Vi er ønsker at de som skal levere tjenester til oss er opptatt av bærekraft og nødvendigheten av sosialt entreprenørskap i nærområdet. Her følger Nordvest Fiber oss på alle områder og de ble derfor et naturlig valg som vår nye leverandør av internett og TV-tjenester, sier Vebenstad.

 

Vebenstad med bildefremvisning på 75-tommeren. Her er to glade Sulahelter med Nordvest Fiber-lue.[/caption]


Samlingspunkt med superraskt bredbånd og TV fra Altibox

Hos Sula Vekst er kantina et viktig sosialt samlingspunkt, der praten går livlig og maten smaker ekstra godt mellom arbeidsøktene. Tidligere i år fikk kantina en etterlengtet renovering, noe som alle vet å sette pris på. Her samles de også innimellom for å se fotballkamper og andre begivenheter på den nye, store TV-en som pryder kortveggen i kantina.

- Kantina er viktig for fellesfølelsen og det sosiale. Da må lokalet være innbydende og fint, og det har det blitt. Nå har vi også oppgradert med det siste innen teknologi og TV, og da er det en stor fordel med raskt bredbånd. Her drar jeg selvsagt frem mobiltelefonen og briefer med mine “high tech-egenskaper”. Da får de se bilder av seg selv på TV-en, og det er jo alltid stas, smiler Vebenstad.

TV-pakken fra Altibox gjør også at de ansatte får se det de ønsker. 

- Det er nå mye enklere å følge AaFK og norsk fotball, som mange av de ansatte er veldig opptatte av, smiler Vebenstad, som selv har vært ansvarlig for arrangementer av topp klasse på Color Line Stadion.

Han opplever at den oppgraderte kantina med den store, nye TV-en har betydd mye for alle de 58 ansatte på Sula Vekst. 

- Ja, ingen tvil om det! Her koser vi oss. Vi må bare passe på at lunsjene ikke blir for lange, og at jeg ikke overdriver fremvisningen av bilder og videoer. Jeg har en tendens til det, humrer Vebenstad.

 

Tidligere i år ble vi invitert til et hyggelig besøk hos Sula Vekst, inklusiv lunsj i den flotte kantina.[/caption]

Les også: 2 enkle tips til raskere nett hjemme


Enklere arbeidshverdag med stabil og rask fiber 

Siden Sula Vekst fikk utbedret sitt trådløse internett har arbeidshverdagen blitt både enklere og mer strukturert.

- At det trådløse nettverket er så stabilt og raskt gjør at arbeidsdagen flyter bedre, og vi slipper å bruke tid på omstarter og irritasjon over ting som ikke virker, sier Vebenstad.

Og til nå har det ifølge Vebenstad gått knirkefritt

- Vi er veldig fornøyde med Nordvest Fiber som leverandør. Vi har blitt godt kjent med dem, og de har blitt godt kjent med oss. De vet hva som skal til når nye behov skulle dukke opp i fremtiden. For teknologien går jo sin gang og utvikler seg, og det må vi også, avslutter Vebenstad, før han taster og sveiper i gang en bildekarusell fra Sula Veksts deltakelse i Ålesund Maraton.

 

 

Trenger din bedrift oppgradering av internett og TV-tjenester? Sjekk Altibox Bedrift!