Hopp til hovedinnholdet

Netflix er her!

Vi forstår at Netflix står på ønskelista til mange av dere. Nå innfrir vi ønsket, og det med en helt ny vri i norsk sammenheng.

21. oktober 2021
Netflix er her

Netflix + Altibox = 💯

Vi forstår at Netflix står på ønskelista til mange av dere. Nå innfrir vi ønsket, og det med en helt ny vri i norsk sammenheng.

Ulike fjernkontroller og fram og tilbake mellom bokser, menyer og strømmetjenester; DET er vel noe som står på de færrestes ønskelister. Kan vi ikke bare gjøre det enkelt for dere med all underholdning på samme sted?

Netflix uten ekstra kostnad

Jo, det kan vi vel! Har du vår nyeste tv-dekoder, Altibox TV Modell A, kan du nå logge på Netflix via tv-dekoderen din. Men: du får ikke bare tilgang til å logge på med Netflix-abonnementet ditt – for første gang i Norge, får du mulighet til å velge det inn med poengene dine! Det betyr at underholdningen din kan være samlet i én portal og boks, om du vil, og at den ikke trenger å koste noe ekstra.

Velg den underholdningen DU ønsker

Mange begynner å bli vel bevandret i poengsystemet, men i tilfelle du ikke er det:
Med tv-abonnementet ditt følger en pott poeng. På Mine sider på altibox.no kan du sjonglere poengene dine etter hva du ønsker deg. En rekke kanaler kan velges for 1 og 2 poeng, i tillegg til at du kan velge ut og inn strømmetjenester som Netflix, Viaplay, TV 2 Play eller sportspakker, for å nevne noen.

På denne måten kan du samle all underholdningen din på samme sted. Noen av strømmetjenestene har 30 dagers bindingstid, men om du ønsker mer innhold samtidig og slippe å velge ut og inn, kan du enkelt kjøpe ekstra poeng her.

Hva er haken?

Du tenker kanskje at dette er for godt til å være sant? Og ja, det er en hake. Netflix er nemlig kun mulig med Altibox TV Modell A, som ble lansert i sommer. Vi skulle ønske alle kunne få, men løsningen krever Android TV, som den nyeste tv-løsningen er basert på.

Altibox TV Modell A har for øvrig tatt med seg alt det beste fra forrige tv-løsning i tillegg, OG den kan kombineres med forrige dekoder, så vi anbefaler å sjekke den ut.

Har du spørsmål om Netflix hos Altibox, finner du forhåpentligvis svar på dem her.

Få all underholdning på samme sted!

I tillegg til kanaler, kan du velge inn følgende strømmetjenester og kanalpakker med poeng hos Altibox:

Netflix 
Viaplay Film og Serier
HBO Nordic
TV 2 Play Film og Serier
FilmFavoritter
ABC Studios
Toonix & Cartoon Network
TNT
Nordisk Film+
V sport
Eurosport
TV 2 Sport 1 og 2