Hopp til hovedinnholdet

Karsten Gefle i bedriftskampanje for Nordvest Fiber i Ålesund.

Bedriftskampanje med humor

– Få opp farten, men gjør det trygt! Karsten Gefle i Nordvest Fiber vekker oppmerksomhet med sin kampanje for bredbånd, wifi-løsning og sikkerhetspakke til Ålesundsbedrifter.

13. mai 2024

Sprer humør med kjapt og sikkert nett i Ålesund

Mange har dratt på smilebåndet etter at Karsten Gefle fant fram tusj og kartong hos bredbåndsleverandøren Nordvest Fiber. – Folk må skjønne at det ligger alvor bak, sier den tidligere proff-frikjøreren som nå jobber med telecom.

CYBERTRUSSEL: Bakgrunnen for kampanjen til Nordvest Fiber er en økende digital trussel mot norske bedrifter.

– Mange er ikke sikret og risikerer å lekke ut sensitive data om kunder eller egen økonomi til kriminelle på nettet. Resultatet kan bli at du blir utpresset for å få tilbake data og tilganger, sier Gefle.

Sikkerhetspakke fra Altibox

Nordvest Fiber i Ålesund er lokal leverandør av Altibox, som leverer nett og underholdning til over en million privatadresser i Norge - og et stor antall bedrifter. Sikkerhetspakken Altibox Bedrift Premium består av wifi-løsning, optisk bredbånd og en sikkerhetspakke bestående av brannmur, innholdsfilter og DDoS-beskyttelse.

– Pakken har et høyt sikkerhetsnivå og er enkel å ta i bruk, noe som er ideelt for mellomstore og mindre bedrifter, sier Gefle.

Les mer: Jobben din trenger et stabilt og sikkert nett

Innholdsfilter-blue-ikon

Talos-avdelingen i Cisco overvåker globale trusler og stopper identifiserte farer.

Innholdsfilter

Nordvest Fiber tilbyr å blokkere skadelig programvare (ofte kalt malware eller datavirus) fra bedriftens nettverk.

Enten det er voksen-innhold, gambling, sosiale nettverk eller andre kategorier - du velger selv hva som skal være utilgjengelig på bedriftens nettverk.

Brannmur og antivirus

Nordvest Fiber leverer brannmur-løsningen til Altibox Bedrift, som beskytter mot uautorisert tilgang til bedriftens utstyr, programvare og informasjon, og som også hindrer spredning av datavirus.

Brannmur-ikon-blue-1

Cisco Meraki leverer hardware og software som sammen utgjør brannmursikring.

Nettverksforsvar-DDoS-blue-ikon-1

DDoS-beskyttelse stanser forsøk på bombardement av forespørsler mot nettverket ditt.

Nettverksforsvar - DDoS-beskyttelse

Vi kontrollerer trafikken over ditt nettverk for tegn til digitale angrep. Målrettede angrep i form av et høyt antall forespørsler mot bedriftens websider og kunde-apper på nett, blir stanset umiddebart. Før angrepet rekker å overbelaste og blokkere tjenesten.

Kontakt Karsten

Nordvest Fiber leverer Altibox Bedrift og vår mann Karsten Gefle tar gjerne en uforpliktende prat om nettet på jobben din.

Tlf: 489 15 554

E-post: karsten.gefle@nordvestfiber.no