Hopp til hovedinnholdet

NYHET! Kjøp Xbox All Access med rentefri avbetaling – og få unik mulighet!

Rydd kalenderen! Nå får du nemlig kjøpe Xbox Series S-konsollen med Game Pass Ultimate, som gir tilgang på hundrevis av kvalitetsspill på nett. Og i tillegg får du med Altibox-nett en helt unik mulighet til å doble hastigheten på nettet ditt - uten ekstra kostnad!

20. oktober 2021
web-twice

NYHET! Kjøp Xbox All Access med rentefri avbetaling - og få unik mulighet!

Rydd kalenderen! Nå får du nemlig kjøpe Xbox Series S-konsollen med Game Pass Ultimate, som gir tilgang på hundrevis av kvalitetsspill på nett. Og i tillegg får du med Altibox-nett en helt unik mulighet til å doble hastigheten på nettet ditt - uten ekstra kostnad!

Er du skikkelig gira på gaming? Eller har du barn som elsker å spille? Vel, da vil vi råde deg til å lese litt videre:

NÅ kan du nemlig bestille Xbox All Access: Altså en Xbox Series S-konsoll med Xbox Game Pass Ultimate, som gir deg tilgang på over 100 fantastiske spill - og biblioteket oppdateres stadig.

Og - siden du har Altibox-nett så har vi en skikkelig gladnyhet å by på i tillegg:

Få dobbel hastighet på nett inkludert i prisen

Hvis du har en internettlinje med hastigheten 500/500 Mbps (fagspråk, we know it, forklarer mer lenger nede), så dobles automatisk hastigheten din til 1000/1000 Mbps ved kjøp av Xbox All Access.

PS! Har du lavere netthastighet enn 500/500 Mbps kan du oppgradere når som helst i perioden du abonnerer på Xbox All Access - og internetthastigheten din vil automatisk dobles til 1000/1000 Mbps.

Sitter du HELT ytterst på stolen nå og fingen bare er helt sånn "YES! Jeg vil bestille"? Let it click!

Eller? Syns du vi snakka litt gresk?

Disse begrepene er ikke alltid like enkle å forstå. Hvis du er blant de som rister på hodet av 'All Access', 'Series S' og 'Mbps', la oss ta et skritt tilbake:

Xbox All Access ...

er kombinasjon av Xbox Series S og Game Pass Ultimate. Med spillkonsollen og Game Pass-et får du full aksess til den magiske spillverdenen til Xbox.

Xbox Series S  ...

er spillkonsollen for deg som elsker å game på hobbybasis. Det er faktisk den slankeste og mest plasseringsvennlige Xbox-konsollen noensinne, og en rå, men mer prisgunstig variant enn toppmodellen Xbox Series X (som vi anbefaler til den hardbarka gameren). Med spillkonsollen følger det også med en kontroller.

Game Pass Ultimate ...

som følger med Xbox All Access, er rett og slett litt som Netflix for gamere. Det er nemlig et spill-bibliotek på skjermen med over 100 kvalitetsspill, som man kan velge og vrake blant. Man blir også blant de første som får tilgang på splitter nye Xbox-spill.

Så, til dette med hastighet på nettet:

1000/1000 Mbps. Det mystiske uttrykket ‘Mbps’ betyr megabits per sekund, og viser til opp- og nedlastningshastigheten på nettet.

Med høyere hastighet følger to ting:

1. Bedre kapasitet på nettet – eller med enkle ord: ‘Plass’ til hele familien på nett, (slik at både 1 og 2 og 3 og 7 kan game, strømme, jobbe online, eller surfe, samtidig, uten problemer),

og

2. Kjappere opp- og nedlastning – så når det games er responstiden lavere, når man laster opp eller ned filer går det raskere, når man streamer film og serier hakker det ikke, og så videre!

square-image

Spørsmål og svar om Xbox All Access