Hopp til hovedinnholdet

Har du bursdag? Gjør den ekstra spesiell og støtt en hjertesak i ditt nærmiljø!

Vi i Nordvest Fiber gir deg som kunde en spesiell mulighet til å feire bursdagen din ved å bidra til en lokal hjertesak som betyr noe for deg.

23. april 2024

Har du bursdag? Gjør den ekstra spesiell og støtt en hjertesak i ditt nærmiljø

Vi i Nordvest Fiber tror på å støtte vårt lokalsamfunn og gjøre en positiv forskjell. Derfor gir vi deg som kunde en spesiell mulighet til å feire bursdagen din ved å bidra til en lokal hjertesak som betyr noe for deg. 

 

Slik fungerer det

 • Er det din bursdagsmåned? Gratulerer! Du vil få en e-post  fra oss der du kan nominere din favorittorganisasjon, idrettslag eller et annet veldedig formål.
 • Alle nominerte blir med i trekningen av 5000 kroner.
 • Vinneren trekkes i påfølgende måned, og om det er DIN hjertesak som blir trukket ut får du æren av å formidle dette videre.

  Bidrag til lokalsamfunnet

  Vi vil sammen med deg gjøre bursdagen din ekstra meningsfull. Det finnes mange hverdagshelter i ditt lokalsamfunn som brenner for å hjelpe andre, og i dette tilfellet vil pengene gå til prosjekter spesielt rettet mot å skape positive opplevelser for barn og unge. Slik blir også du med på gjøre en forskjell.

  Ekstra støtte på 25 000 kroner

  Alle våre kunder med bursdag denne måneden kan nominere et lokalt lag, en forening eller organisasjon. I tillegg til den månedlige premien på 5 000 kroner, vil alle nominerte være med i trekningen om 25 000 kroner hver sjette måned!

  Nominér din hjertesak

  Husk å sjekke e-posten din på bursdagen din for å nominere din favoritthjertesak og bli med i trekningen. Vi vil gjøre din dag givende og spesiell, så la oss feire ved å gi tilbake til samfunnet med en ekstra porsjon glede!

   

Se tidligere vinnere:
Februar: Jollegruppa i Ålesunds Seilforening