Hopp til hovedinnholdet

Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder

Hurra! Nok en gang er det Altibox som topper Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse. Se hva kundene er mest fornøyde med.

16. mai 2024
Nok en gang er det Altibox som topper Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse.

Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder

Hurra! Nok en gang er det Altibox som topper Norsk kundebarometers årlige undersøkelse. Se hva kundene er mest fornøyde med.

I snart 30 år har Norsk kundebarometer (NKB) ved Handelshøyskolen BI målt norske forbrukeres kundetilfredshet og lojalitet. Resultatet for 2024 viser at Altibox, som i fjor, har den høyeste kundetilfredsheten innen både bredbånd og TV-distribusjon. 

– Vi er svært takknemlige for tilbakemeldingen fra kundene og glade for at kundetilfredsheten har gått opp både innen bredbånd og underholdning. Det motiverer oss for å stå på enda mer, for vi har ambisjoner om å øke kundetilfredsheten enda noen hakk. Samtidig vil jeg si takk til mine kolleger i hele Altibox-partnerskapet for den gode jobben som legges ned hver dag for å sikre at vi har de mest fornøyde kundene i bransjen, sier Shiraz Abid, leder for privatmarkedet i Altibox.

Sjekk om du kan få Altibox TV og internett her

 

Best blant både bredbåndsleverandører og TV-distributører

Altibox topper listene over kundetilfredshet i kategoriene Bredbånd og TV-distribusjon. I førstnevnte kategori får Altibox en score på 73,1 (økning fra 71,7), mens scoren innen TV-distribusjon ble 72,9 (økning fra 66,6).

Her er et lite utdrag av kommentarer fra kunder i undersøkelsen:

Internett funker som det skal, med lite nedetid, og kundeservice svarer til alle døgnets tider.
- Bjørn Erik -

Det beste er poengene, at man kan svitsje mellom streamingtjenester.
- Ragnhild -

Digger at det er lett å bruke, spesielt for barna. God kundeservice hver gang vi tar kontakt. Internett leverer lovet hastighet.
- Camilla -

Nettet er dønn stabilt sammenlignet med det jeg hadde fra forrige leverandør og oppleves også konstant raskere/mer responsivt enn det jeg hadde da.
- Erlend -

Vi takker våre kjære kunder for tilliten dere viser. Resultatet gjør oss motivert til å gjøre dere enda mer fornøyde!

Nysgjerrig på Altibox sine resultater i andre tester og undersøkelser? Sjekk her.

 

Les mer om Altibox TV her, og internett fra Altibox her.

Norsk kundebarometer (NKB) er et forskningsprogram som gjennomføres ved Handelshøyskolen BI. I over tjue år har de målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.