Hopp til hovedinnholdet

Hvor skal vi sjekke badetemperaturen?

Nordvest Fiber sponser “Badetassen” på tre badeplasser i Ålesund, Giske og Sula, og skal sjøsette en badetass til. Hvor vil DU at den skal være?

7. juni 2024
Nordvest Fiber sponser Badetassen

Hvor skal vi sjekke badetemperaturen?

Nordvest Fiber sponser “Badetassen” på tre badeplasser i Ålesund, Giske og Sula, og skal sjøsette en badetass til. Hvor vil DU at den skal være?

Badetassen er en sensor som måler og melder vanntemperaturen på nett og mobil kontinuerlig gjennom hele døgnet. Vurderer du å ta deg et bad kan du først sjekke hvor varmt vannet er. For eventuelle isbadere, så kan de sjekke hvor kaldt vannet er. Vi håper uansett at badetassen vil være til både nytte og glede for folk i lokalmiljøet.


Bestem hvor badetassen skal være

Nordvest Fiber sponser badetassen i Ålesund, Giske og Sula, og har så langt plassert ut tre badetasser: på Gjerdesanden, Volsdalsberga og Emblemsanden. Nå er vi klare for å sjøsette en badetass til, men….

Hvor skal badetassen være?

Kanskje har du en favorittbadestrand som burde ha en badetass som kontinuerlig måler temperaturen?

Her kan du være med å bestemme! Send inn ditt forslag innen 14. juni i skjemaet nedenfor, der du skriver navn på badeplass og kommune (enten Ålesund, Giske eller Sula). 

Når den fjerde badeplassen er bestemt, og den nye badetassen sjøsatt, kan du når som helst sjekke badetemperaturen der, og andre badestrender i landet, på badetassen.no eller yr.no

Ha en superfin sommer og nyt badevannet! ☀️🏊

Oppdatering 15. juni: Innsending av forslag er nå avsluttet

Tusen takk til alle som sendte inn sine forslag for plassering av den neste badetassen! Vi setter stor pris på engasjementet og ser nå gjennom alle innsendte forslag for å bestemme hvor den fjerde badetassen skal sjøsettes.

Oppdatering 3. juli: Den nye badetassen er sjøsatt i Bolvika, Langevåg på Sula. Sjekk temperaturen her!

Ha en fortsatt strålende sommer!